Bergen Hudpleie Amfi Nesttun
Salongbilde av Bergen Hudpleie Amfi Nesttun

Vi startet opp i 1993 med ønske om å kunne tilby våre kunder det beste innen hud og kroppspleie. I vårt team er det høyt kvalifiserte hudpleiere, fotterapeuter, kosmetisk sykepleier og kosmetisk kirurg med fokus på kvalitet og kundeservice. Vi har alle solid erfaring og spesialutdannelse innen våre felt og har gjennom mange år behandlet fornøyde kunder. I vår avdeling på Amfi Senter har vi fotterapeuter, hudpleiere og makeup artister og vi fører Exuviance, Elixir cosmeceuticals, Messegue, Dr shcrammec, Duve Medica, Skin Better, MeLine, Aestetic Line, Babor og Glo Minerals.

Vårt fokus
Vi ønsker å kunne gi deg det beste resultat. Hudens utseende er viktig for de fleste. Hos oss er det ikke kun utseende vi fokuserer på, men også den underliggende helsen til huden din. Huden er kroppens største organ og reflekterer din generelle helse. Vi tror det er viktig å bevare den fysiske helsen til huden i tillegg til dets utseende.

Vi vil ta vare på huden din
Problemer som eksem, dermatitt, akne og fet,tørr eller for tidlig aldrende hud kan være en konsekvens av mangelfull ernæring, solpåvirkning, røyking, stress eller hormonell ubalanse. På dette grunnlag gir vi råd om ernæring, diett, prevantiv vedlikehold og igjennoppbyggende behandling.
Ved å følge denne holistiske tanken kan vi forbedre utseende til huden og dermed skape et mer ungdommelig og sunt utseende.


Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Kontakt
Bergen Hudpleie Amfi Nesttun
Østre Nesttunvegen 16, 5221 Nesttun
  • Mandag 10:00 - 20:00
  • Tirsdag 10:00 - 20:00
  • Onsdag 10:00 - 20:00
  • Torsdag 10:00 - 20:00
  • Fredag 10:00 - 20:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag Stengt